ONTDEK 'JE SEKS'

In 5 dagen meer zin in zin

YES, IK DOE MEE!

Ontdek je seks!

Raakte je ooit met gemak opgewonden, maar ben je nu de weg even kwijt? Ben je nieuwsgierig hoe je je seksuele horizon kan verbreden? Waarom blijven doorgaan als je weet dat het beter kan?

 • Voel je een gebrek aan interesse in seks, en mis je die zin die ooit zo natuurlijk kwam?
 • Voel jij je niet in touch met je seksuele zelf, ervaar je een disconnectie met je verlangens en weet je niet meer wat je écht wilt?
 • Heb jij het idee dat er meer is, maar weet je niet waar of hoe te beginnen?
 • Heb je het idee dat je er alleen voor staat in je seksuele reis?
 • Wil je graag een ander seksleven, maar weet je niet hoe?


Doe gratis mee met de #METZNALLEN 5-daagse challenge 'Ondek je seks - In 5 dagen meer zin in zin'. Een challenge gevuld met veel kennis, persoonlijke verhalen van Gwen en Kaat, livesessies en opdrachten.


Van 12 t/m 16 februari gaan wij ervoor! Voor vrouwen die nieuwsgierig is naar zichzelf.

Let's go!!


*Let op! Deze challenge is voor vrouwen.

JA, IK WIL MEEDOEN!  


Meld je aan →

 • Maandag
  Livesessie met Kaat & Gwen - Wat is 'mijn seks'?
 • Dinsdag: 
  Livesessie met Gwen - Het verhaal van Gwen 
 • Woensdag:
  Ochtend live meditatie met Gwen - Date met jezelf
 • Donderdag: 
  Live lezing van Kaat - Meer zin in seks in een notendop
 • Vrijdag:
  Livesessie met Gwen -  Hoe kreeg ik mijn seksdrive terug?


Let op: Deze challenge is voor vrouwen. We hebben een beperkte toegang tot onze besloten Instagram pagina. Dus, ben jij er ook klaar voor? Let's go! 

Wat anderen zeggen over
#METZNALLEN challenges ...

null

Kaat & Gwen

Meet... Kaat Bollen!

Kaat is een gedreven seksuologe en oplossingsgerichte (relatie)therapeut. 

In haar aanpak als therapeut, zet Kaat vol in op het stimuleren van verandering, zowel in de slaapkamer als daarbuiten. Hierbij zijn positiviteit en mildheid essentieel voor Kaat, gecombineerd met het actief toepassen van opgedane kennis door middel van concrete, praktische opdrachten. Want nee, praatjes vullen geen gaatjes, er moet wel gewerkt worden!

Kaat's kennis gaat verder dan haar therapeutische werk. Ze is auteur van vier invloedrijke boeken, waaronder “Het Schaamhaarboek”, “Het Borstenboek”, “Met drie in bed – Tips en tricks van de seksuologe” en “Het boek der lusten”. 

Ook is haar invloed merkbaar in de media; Kaat is regelmatig te gast in radio- en tv-programma's. Zo is ze bekend als de vaste seksuologe van ‘Spuiten en Slikken’ (BNN) en het programma ‘Galileo’ (RTL5).

Kaat combineert professionele diepgang met een praktische, no-nonsense aanpak, en is daarmee een toonaangevende kracht in de wereld van seksuologie en (relatie)therapie.

Meet... Gwen van Poorten!

Presentatrice en programmamaakster Gwen van Poorten is een toonbeeld van self-care en persoonlijke groei. Na op jonge leeftijd een burn-out te hebben ervaren, zag ze dit niet als een obstakel, maar als een kans om dieper in self-care en persoonlijke groei te duiken. Dit leidde haar tot de kernvraag: "Hoe kun je ambitieus en succesvol zijn, hard werken en toch mentaal en fysiek gezond blijven?"

Gwen ontdekte dat de sleutel tot balans en zelfliefde vaak ligt in aspecten van het leven die we het meest verwaarlozen: je seksuele zelf.

“Het interessante is dat als je seksleven verandert, alles verandert. Een goed seksleven betaalt zich uit in ieder aspect van je leven. Terwijl jullie hoogstwaarschijnlijk dachten dat ik in een seksschommel door de slaapkamer vloog, had ik ondertussen jaren amper seks. Zin in seks is helaas niet vanzelfsprekend. Zelfs niet als je een programma als Spuiten en Slikken hebt gepresenteerd…"

Gwen nam geen genoegen met deze status quo. Ze begon een zoektocht naar antwoorden en ontdekte dat ze verre van alleen was in haar ervaringen.