TIJD VOOR RUST IN JE KOP?

Doe mee met Gwen's 5-dagen mediteren challenge!

YES, IK DOE MEE!

#METZNALLENdechallenge

Voel je ook de constante onrust in je kop en het gevoel achter de feiten aan te lopen? Verlang je naar een moment van rust in de chaos van je dag? Is het nu eindelijk jouw tijd? Een helder hoofd en een kalme geest zijn binnen handbereik.

Waarom blijven doorgaan met die dagelijkse sleur, stress en onrust als er een uitweg is?

Ontdek hoe meditatie niet alleen je gedachten tot rust brengt, maar je ook in staat stelt meer uit je dag en leven te halen. Gwen heeft deze transformatie doorgemaakt en wil dit met jou delen.

Ben jij:

 • Moe van het constante gevoel van overweldiging?
 • Op zoek naar dagelijkse motivatie en richting?
 • Nieuwsgierig hoe meditatie je kan helpen meer balans te vinden?
 • Hoe ik minder stress, meer rust en overzicht kreeg? 
 • Nieuwsgierig naar de tools die mij daarbij hebben geholpen?


Doe gratis mee met Gwen's 5-daagse meditatie challenge en ervaar ook de kracht van een gerichte geest en hernieuwde energie! 🧘‍♀️💥

Van 23 t/m 27 oktober gaan wij iedere ochtend met z’n allen opstaan om 7:00 uur om de dag te kickstarten! Lekker een stok achter de deur, samen mediteren en een peptalk om als een raket je dag in te gaan.

Let op: De plekken in onze besloten Instagram pagina zijn beperkt en de vorige sessies waren snel vol. Zorg dat je deze kans niet mist!


JA, IK WIL MEEDOEN! 🚀 


Meld je aan →

 • Start je dag live met Gwen op Instagram.
 • Exclusieve toegang tot de besloten Instagram pagina.
  • Ontvang Gwen's bewezen tips & tricks voor meditatie.
  • Sluit je aan bij ons ritme: samen om 7:00 uur opstaan.
  • Elke ochtend samen mediteren en bouw een sterkere mindset.
 • Kickstart je dag met een dagelijkse peptalk van Gwen.
 • Krijg een boost van ongekende motivatie om je dag te domineren.


Let op: we hebben een beperkte toegang tot onze besloten Instagram pagina. Dus, ben jij er ook klaar voor? Let's go! 🚀 

Wat anderen zeggen...

null

Over Gwen van Poorten

Als je 5 jaar geleden tegen mij had gezegd dat ik nu mijn dagen begin op een meditatie poef had ik je keihard uitgelachen. ⁣Ik was net als velen: sceptisch en onwetend over de kracht van meditatie. 

Elke ochtend voelde ik me overweldigd, verloren in de digitale wereld van mijn telefoon. Wat moest ik toch doen met die constante onrust in mijn kop

Deze vraag leidde me op een diepgaande reis. Het was geen eenvoudig pad: er waren talloze technieken om uit te proberen, en vele momenten van twijfel. Na het vinden van de juiste techniek en eindeloze herhalingen had ik een meditatie routine die zat vastgeplakt als kauwgom aan de onderkant van m’n schoen. ⁣Iedere ochtend begin ik nu bij mezelf en mijn ademhaling in plaats van in mijn telefoon. En dat is niet iets dat uit de lucht kwam vallen hoor, maar het begon wel met de behoefte om mijzelf te verbeteren. 

“Mijn leven is op een positieve manier op z’n kop gezet door meditatie. Ik ben creatiever, gelukkiger, liever voor mezelf en anderen en kan beter mijn grenzen aangeven doordat ik iedere dag een moment de stilte in mezelf opzoek. En dat gun ik jou ook!"

Ik deel mijn reis niet om op te scheppen, maar om je te laten zien dat als ik het kan, jij het ook kunt. Meditatie is voor iedereen en ik ben hier om je op die reis te begeleiden. Laten we samen 5 dagen mediteren en ervaar de voordelen zelf! 

IK WIL MEEDOEN! 🚀