Wat is #METZNALLEN?

Het begon allemaal met een podcast vanuit de behoefte om social media te gebruiken waar het volgens Gwen voor bedoeld is. Sociaal zijn, elkaar helpen en een stukje wijzer worden als het effe kan. Razendsnel groeide de #METZNALLENdepodcast uit tot een ware #METZNALLEN community. We helpen, lezen, mediteren en bewegen samen en dat is een feestje!


Met z’n allen want samen is beter dan alleen.


Gwen verdiepte zich de afgelopen tien jaar in selfcare en persoonlijke groei nadat ze op jonge leeftijd een burn-out kreeg. Ze zag dit niet als een belemmering, maar juist als een kans om zichzelf beter te leren kennen. Hoe kan je een carrière najagen, rete ambitieus zijn en tegelijkertijd mentaal en fysiek in vorm blijven? In 2020 ging ze van start met #METZNALLENdepodcast waarin ze met bekende gasten zoals o.a Johnny de Mol, Katja Schuurman en Anna Nooshin vragen beantwoordt die de luisteraars anoniem insturen. Het succes was direct groot! Doordat Gwen met haar gasten zo openlijk praat over haar burn-out en zoektocht naar zichzelf, transformeerde de podcast zich in rap tempo tot een platform met een trouwe achterban.


Via het @metznallendepodcast Instagram account is een hechte community ontstaan die elkaar helpt, inspireert en motiveert. Live om samen te mediteren en handige tips & tools te delen. Duizenden mensen haakten aan en werden net zo enthousiast over mediteren als Gwen zelf.


In oktober 2020 ging Gwen van start met de eerste challenge #METZNALLENmediteren. Tijdens deze challenge heeft Gwen iedereen die kennis wilde maken met mediteren aan de hand meegenomen. Iedere dag om 7:00 uur in de ochtend ging ze live om samen te mediteren en handige tips & tools te delen. Duizenden mensen haakten aan en werden net zo enthousiast over mediteren als Gwen zelf.


#METZNALLENmediteren is onlangs op 1 februari voor de tweede keer van start gegaan en is gratis te volgen via Instagram. De challenge is voor iedereen die kennis wil maken met meditatie of voor de mensen die van meditatie een gewoonte willen maken en een stok achter de deur nodig hebben.


Het echte #METZNALLEN gevoel vind je ook terug in #METZNALLENdeboekenclub waar we iedere maand een boek lezen dat we samen bespreken in een livestream.


Afgelopen januari gaf Gwen het startsein voor de met #METZNALLENfit challenge. Een challenge waar de Met z’n Allen achterban elkaar een maand lang motiveert om iedere dag te bewegen. Onder het motto “een fit lijf, is een fit hoofd” wandelen, zweten en rennen we samen op onze doelen af!