VOETEN IN HET STOPCONTACT

#METZNALLEN lekkerder leven

Jezelf op één zetten

Een jaar of tien geleden ging bij mij het lampje uit. Opgebrand, zei de dokter. Belachelijk, dacht ik. Ik was 22! Maar daar had die burn-out (want dat was het) dus geen boodschap aan. Ik moest nodig met mijn voeten in het stopcontact. Opladen dus. Sindsdien heb ik een missie: het leven van mijn dromen leiden en onderweg de tools verzamelen om mentaal lekker te blijven gaan.

En dat lukt nu aardig. Hoe? Dat vertel ik je in dit boek. Het gaat over een hoop verschillende dingen: van jezelf op één zetten tot weten dat je niet alleen bent (we doen het met z’n allen!), van mediteren tot alleen reizen, van anders werken tot sommige apps van je telefoon gooien.

Allemaal super praktisch en voor iedereen te doen, niks zweverigs aan. Het belangrijkste doel: beste vrienden met jezelf worden. Klinkt misschien blegh, maar het maakte mijn leven ongelooflijk veel minder gestrest en veel leuker. En omdat ik dat jou ook gun, hoop ik dat je dit boek leest – en leeft.

Waarom dit boek?

Ik heb dit boek geschreven vanuit een ongekend grote liefde voor het leven. En het besef dat het allemaal nog tien keer leuker wordt als je beste vrienden wordt met jezelf. Ja, dat lees je goed. Beste vrienden met jezelf! Het kan. Sterker nog, ik denk dat je niet zonder kunt als je een lekker leven wilt leiden. 

Liefs Gwen. 

Wat anderen zeggen...

null

Wat anderen zeggen...

null

Inkijkexemplaar

.       

Dit is een inkijkexemplaar, de pagina's zijn random pagina's uit het boek
'Voeten in het stopcontact' om je een inzicht te geven in de inhoud.

Een schatkist vol met: 

  • Bergen handige, toepasbare tips om je leven te optimaliseren. 

  • Motiverende reminders om het beste uit elke dag te halen. 

  • Verhelderende illustraties die je helpen de inzichten te visualiseren.

  • Nuchtere eyeopeners die je kijk op het leven veranderen.

  • Timemanagement tools om je dagen slimmer en efficiënter in te delen.

  • Het persoonlijke, inspirerende verhaal van Gwen.

Wie is Gwen?

Gwen is een presentatrice en programmamaakster met een liefde voor zelfontwikkeling. Geboren in het Brabantse Veghel en opgegroeid in het nabijgelegen Uden, begon ze haar carrière al op jonge leeftijd in de veelbewogen dansscène. Ze presenteerde diverse programma’s op tv en online zoals o.a ‘De Social Club’, ’Spuiten en Slikken’ en de ‘De zomer met Art’. 

Gwens liefde voor zelfontwikkeling werd aangewakkerd doordat ze op jonge leeftijd te maken kreeg met een burn-out. Vanaf dat moment dook ze in de wereld van persoonlijke groei. Ze zag haar burn-out niet als een belemmering, maar juist als een kans om zichzelf beter te leren kennen. Hoe kan je een carrière najagen, rete ambitieus zijn en tegelijkertijd mentaal en fysiek in vorm blijven? Gwen ging op zoek naar antwoorden. 

In 2020 ging ze van start met #METZNALLENdepodcast waarin ze met bekende gasten zoals o.a Johnny de Mol, Katja Schuurman en Anna Nooshin vragen beantwoordt die de luisteraars anoniem insturen. Het succes was direct groot! Doordat Gwen met haar gasten zo openlijk praat over haar burn-out en zoektocht naar zichzelf, transformeerde de podcast zich in rap tempo tot een platform met een trouwe achterban.

Inmiddels hebben tienduizenden mensen online met Gwen gemediteerd, heeft ze duizenden mensen kunnen motiveren als spreker, hebben honderden mensen meegedaan met haar programma’s en werd haar boek ‘Voeten in het stopcontact’ in een klap een bestseller. 

“Het leven is veel te leuk om niet geleefd te worden en het wordt allemaal nog zoveel leuker als je beste vrienden wordt met jezelf. Dat doe je onder andere door je eigen gebruiksaanwijzing te schrijven. Zelfkennis is de basis van een lekker leven. Ik vind het fantastisch als ik mensen daarbij kan helpen omdat het mijn eigen leven positief op z’n kop heeft gezet.” - Gwen van Poorten

JE WORDT BESTE VRIENDEN MET JEZELF.